Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Poleva z "ledových kaštanů"
Sýrovo-vajíčková pomazánka
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
"Dospělácké" řezy
Citronovo-hruškový koláč
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Kuřecí jáhlové rizoto
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake