Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kaldoun
Míchaná bezinková limonáda
Kuře pečené na zelenině
Grilované obří krevety
Pohanka na sladko
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem
Banánové smoothie s avokádem
Sněhové dortíky z hrníčků
Losos na másle a limetách se…
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies