Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Plněný cop
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Chřestová polévka II.
Listové řezy s tvarohem
Curry rizoto s kuřecím masem a…
Kynuté skořicové uzlíky
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Vynikající těstovinový salát se…
Těstoviny se sušenými rajčaty
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake