Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Brambory na paprice jako příloha
Roláda se šlehačkou
Benediktinská vejce
Mrkvová-pažitková pomazánka
Mazanec z domácí pekárny
Francouzský máslový koláč Chinois
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Okurkové smoothie
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky