Chléb z domácí pekárny
Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Dijonský koláč slaný - z listového…
Hrachová, čočková, fazolová se…
Vývar s rýžovými knedlíčky
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Paštika z divočáka
Broskvový želé řez
Domácí koblížky od babičky
brambory v alobalu se zakysanou…
Avokádová pomazánka na toasty
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše