Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Patizony zapečené s hermelínem
Dušené vepřové na provensálském koření
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Rajská omáčka, která se musí povést
Posvícenské koláčky
Nakládané brusinky
Placičky z hlávkového zelí s…
Zelňačka III.
Kokosové řezy s citronem
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše