Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zelená rajčata
Švestkový koláč nohama nahoru
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
Frýdecká kotleta v alobalu
Domácí kulajda
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Zelňačka s klobásou
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér