Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rybízový žmolenkový koláč
Drobenkový tvarohový dort
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Bramborový guláš III.
Slané vínové cukroví
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
100% rajská šťáva - sterilovaná
Špaldové sušenky s čokoládou
Italské kari rizoto s králičím masem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros