Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Koprová omáčka
Bezinková šťáva II.
Salátový prívarok II.
Tvarohovo jahodové knedlíky
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Babiččina bramborovo-maková bábovka
Játra (nejen) se žampiony
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Puding s chia semínky a pomerančem
Lepenice s trhaným uzeným
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi