Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Filé po cikánsku
Jarní polévka s krupicovými nočky
Pštrosí maso s rozmarýnem
Kynuté máslové koláčky
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Sýrová omáčka s těstovinami…
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Krůtí roláda s citronovou majonézou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem