Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Neskutečně žravé kuře
Okurková omáčka z hovězího masa
Smažený tvarůžek v hermelínu
Dýňová polévka III.
Banánový koláč se smetanou
Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami
Americké palačinky s horkými jablky
Cuketové špekáčky
Bezinkový džem (rosol) - květový
Rychlá mexická fazolová polévka
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem