Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Pórková polévka III.
Listové taštičky plněné mletým masem
Nekynutý závin
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Pudinková buchta rychlá a slabá
Hrachová polévka s domácími…
Pstruh na mandlích
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.