Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou
Španělské ptáčky trochu jinak
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Višňové řezy II
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Avokadová pomazánka s uzeným lososem
Dušený listový špenát na špeku …
Sernik neboli tvarohový dort od Jirky…
Restované žampiony s bramborami a…
Tudelská zeleninová polévka
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení