Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Plněný zapékaný květák
Pařížský dort - Harlekýn
Rychlí utopenci
Květákovo-vločková polévka s vejcem
Barevné pomazánky - z červené řepy
Brambory s tvarohem našich babiček
Jednoduché karamelové řezy
Zapečené kuřecí v bramborákové směsi
Banánovo-mangové smoothie
Losos na másle a limetách se…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest