Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Višňový šlehačkový dort
Polévka z uzeného masa II.
Třešňový koláč z podmáslí
Slaný chřestový koláč
Bramborovo-kapustové placičky
Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Vařené mušle
Kančí guláš s bramborami
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Chřestový quiche
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest