Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Smaženice z hub
Kuřecí závitky s nivou
Cuketový kotlík
Drožďová polévka křečka Josífka s…
Kremeše s pudinkovým krémem
Pečený amur se žampiony a cibulí
Cizrna na italský způsob II.
Vepřová panenka s bylinkovým pestem
Máslové řízky - sváteční
Stroganoff
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení