Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rajská polévka pro děti i dospělé
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Šunka v listovém těstě
Fenyklový salát s pomerančem
Žampionová polévka se zakysanou…
Jogurtová bábovka s pudinkem II.
Cizrna po boloňsku
Domácí gyros
Jemná vajíčková pomazánka
Zapečená kuřecí prsa
Tudelská zeleninová polévka
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení