Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Bramborový kuba
Okurková polévka
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Zapečené brambory se smetanou a…
Vegetariánská rýže
Pečené brambory s kuřecím plátkem
Omáčka "šufrung" na špagety
Zapečené mačkané brambory
Cuketový salát s omáčkou z…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger