Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Tříbarevný koláč II.
Krkonošská pohádka
Domácí lečo s česnekem
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Rizoto s vepřovou konzervou
Halali-smetanová omáčka po našem
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…
Hovězí sendvič s nakládanými…
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Halloweenské cupcakes
Tatarák s kapary
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem