Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Párky na černém pivu
Salátový prívarok II.
Krkovička jako bramboráková
Květáková polévka s brokolicí
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
Buchta na doma
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Kuřecí prsíčka se žampiony
Houbové roštěnky
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake