Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Pórková "malovaná" polévka
Sněhové pusinky na váhu
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Babiččin koláč
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Pečený Pangasius
Jednoduché staročeské plátky se…
Banánové vafle s javorovým sirupem
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou