Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Šunková pomazánka - taťkova
Pečené brambory s anglickou slaninou
Hermelín v listovém těstíčku
Snadný štrůdl
Domácí pizza podle Míši
Blesková rýže kari podle Lidušky
Angreštové / rybízové knedlíky
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Vynikající těstovinový salát se…
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek