Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Tvarohové knedlíčky s ovocem
Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou
Bramborové pagáče
Slaný koláč s pórkem
Kynutá cmunda
Velikonoční oříškový dort
Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…
Hovězí ptáčky s rýží
Kuřecí maso s těstovinami
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou