Domácí nutella
Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Krakonošovy drny
Těstovinový salát s tuňákem IV.
Zapečená růžičková kapusta podle…
Bábovka s kysanou smetanou
Zapečené plněné bagety
Řízky v zakysané smetaně
Palačinky (na palačinkovač)
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Dušené kuře se zeleninou (tajine /…
Papriková frittata
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory