Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kapustové závitky
Salát z červené řepy
Hrnkové knedlíky s uzeným
Bramborové knedlíky ze studených…
Hruškové šátečky se skořicí
Rychlé fazolové lečo
Skvělý pečený čaj
Jednoduchý obrácený koláč s ovocem
Šťouchané brambory s uzeným sýrem
Letní těstoviny
Domácí rybízová marmeláda
Krůtí špízy yakitori
Jahodové nanuky
Cuketovo-brokolicový krém
Domácí zázvorovo-citronová limonáda
Poke bowl s lososem
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger