Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Maso v jogurtu
Drožďová pomazánka - Dědův recept
Roštěnky se smetanovou omáčkou
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Angreštový pudink s černým rybízem
Esíčka
Houskové knedlíky bez kynutí -…
Smaženka s restovanou zeleninou
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…