Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Výborná omáčka na špagetky
Volská oka speciál
Mramorová bábovka vláčná
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Smažené cibulky
Klasická žemlovka
Tuňákové karbanátky
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Brokolice na mozeček po našem
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou