Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kuře na soli
Celerová pomazánka s vejcem
Rybízový linecký koláč
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Babiččin štrůdl
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Brampatáčky
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…