Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Králík na roštu - grilování
Čokoládový koláč s třešněmi
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
Moravskoslezský bigos
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Kuřecí prsa s pomeranči
Krkovička s bylinkovým máslem
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…