Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Makrely na roštu
Coleslaw - podzimní vitamíny
Kefírový chléb
Játrové knedlíčky
Prokládané brambory s cuketou -…
Blesková roláda s pudinkem
Utajená česneková krkovička
Kuskus salát
Volské oko v chlebu
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Rozkvetlý chléb
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Slaný chřestový koláč