Domací houstičky
Domácí nutella
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
"Slovenský" bramborák
Pečená vinná klobása na pivě
Kuře ala Kanada
Tvarohové placky
Přírodní plátky se zeleninou a…
Arašídové sušenky
Játra (nejen) se žampiony
Nadýchaný piškotový dort
Spaghetti alla Carbonara ( Podle…
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…