Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rybí filé zapečené se sýrem a s…
Špagety se sojovým masem
Jogurtové řezy II.
Mřížkový koláč : pudinkovo-makový
Kuře pečené s rýží
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
Houbovo-smetanové špecle
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
Krémová polévka z červené řepy
Chilli con carne s kořeněnými oříšky…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou