Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Domácí kysané zelí
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Hovězí polévka s masem - dietní
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Bramborová polévka s houbami a…
Ryba s těstovinami
Ředkvičkový salát s bramborem - lehký
Caprese z červené řepy
Večeře z jednoho plechu
Chřestový quiche
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest