Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kapr s česnekem
Fofr cuketa na řecký způsob
Tuňáková pomazánka II.
Sušené meruňky, broskve, švestky!
Placičky z ovesných vloček II.
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Těstoviny zapečené s mozzarellou
Grilovaná krkovička se zeleným…
Sirup ze smrkových výhonků
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč