Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Pepřový dip
Bramborové knedlíky se strouhankou
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Cibulová pizza z listového těsta
Koláč z podmáslí
Řízky v zakysané smetaně
Cheesecake z domácí lučiny
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort