Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Bramborák z chleba
Bábovka s dvojitou porcí tvarohu
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Vegetariánská Quesadilla
Bryndzová pomazánka II.
Spaghetti con polpettini
Česneková krkovička na tymiánových…
Brownies - vláčné a kypré :-)
Vepřová kýta na rajčatech
Slaný chřestový koláč
Sirup ze smrkových výhonků
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení