Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Bramborové placky s mákem
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Sýrové karbanátky s uzeným masem
Pečený králík s citronem a bylinkami
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou