Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Sója s houbami
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Jahodový dort s tvarohem a želé
Pečené sladké brambory s řepou
Cottage pomazánka s tuňákem
Cizrnová polévka
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Jednoduchá vločková polévka
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou