Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Opilý Izidor - Lux
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Božské bezlepkové cookies
Buchta z cizrny
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Chalupářská hrstková polévka
Smothie-Kiwi a banán
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree