Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Plněné krůtí stehno
Krůtí vejmysl
Kynuté lívance mojí babičky
Vajíčková pomazánka
Rybí pomazánka z tuňáka
Dýňový kompot s ananasovou šťávou
2x křenová omáčka se smetanou
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Květák (brokolice) nejen v sýrovém…
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou