Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Apple pie
Václavovy těstoviny
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Hodslavská řezanka
Klasická hrachová kaše
Nepečené kokosové kuličky
Lehké piškotové řezy
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Pečený králík s citronem a bylinkami
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou