Domácí nutella
Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Koprová omáčka
Čočková polévka z komentářů
Treska paní Gunilly
Marcipán ze sušeného mléka
Výborné ananasové řezy
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Bramborové noky s dušeným špenátem
Kuře pečené s jablky
Vanilková bábovka z tvarohu
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou