Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Sýrovo-kuřecí špízy
Krkovička pečená s játry a cibulí
Přírodní maso s cuketou - minutka
Vepřová játra obalovaná
Koláč švestkový s drobenkou
Celer z trouby
Smoothie s Kinder Pinguí
Pečené kuře s čočkou beluga
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou