Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
"Pravé" Baileys
Rizoto z mletého masa
Dalamánky
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Bramborové noky s houbovou omáčkou
Jablečný krémový sen - řez
Košíčky s nutelovým krémem
Výborné müsli - tyčinky
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou