Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Špagety s bazalkou
Kuřecí kapsa
Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Chlupaté knedlíky III.
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Bulharská musaka -Olga
Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…
Banánová roláda s pudinkovým krémem
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort