Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Piškotový kakaový dort
Poctivá zelňačka
Vydatná česnečka
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Smažené jednohubky
Fenyklový salát s pomerančem
Gnocchi se slaninou, špenátem a…
Avokádové lanýže
Zeleninové surimi tyčinky s rýží
Chilli con carne s kořeněnými oříšky…
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Rychlá bábovka
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci