Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Buchta s rosolem
Zapékaná zelenina se sýrem
Košíčky z listového těsta
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Tvarohový dort s banány
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Snadná a rychlá hrachová polévka
Tiramisu z pomazánkového másla
Losos s bylinkovou krustou
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci