Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Ředkvičková pomazánka s karotkou
Kynuté pletýnky - smažené
Houbové kroupy se zelím
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Hlávkové zelí na pivu
Ananasová bábovka - vláčná
Perník s čokoládou a kokosem
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Borůvkový koláč
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…