Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Tradiční tažený štrůdl
Milánské špagety ala zuzanka
Dědovy pikantní brambůrky
Makové rohlíčky (Rakousko)
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Pečené brambory s cibulí
Sirup z rybízové šťávy
Čokoládové cupcakes
Bylinkový olej
Krůtí špízy yakitori
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem
Aperol Spritz
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger