Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zeleninové rizoto
Hovězí námořnické maso
Zdravý sirup z kopřiv
Kokosky s marmeládou
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Košíčky s ořechovou náplní
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Kakaové palačinky
Zapečené brambory se špenátem a…
Citronové těstoviny s hráškem a…
Hrnková bublanina s třešněmi
Kofty s tzatziki
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický burger
Jahodové nanuky
Poke bowl s lososem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou